Forlænget returret til d. 15 januar

Nightflash A300

Nightflash A300

  • Lysstyrke på 300 lumen
  • 180 grader justerbar hoved
  • Magnet i bunden
  • 3 timers genopladelig batteri

499,- DKK

Handy, fleksibel og slank arbejdslampe

Nightflash A300 er en utrolig effektiv arbejdslampe, som nemt kan oplyse små trængte hulrum eller andre snævre steder, hvor en almindelig arbejdslampe ikke kan komme ind. arbejdslampen har multifunktioner så den kan bruges til, inspektioner, oplysning til byggeprojekter eller blot som en lommelygte.

Med en lysstyrke på 300 lumen, kan denne arbejdslampe nemt oplyse et større område op uden problemer. Arbejdslampen har et justerbar hovede som kan dreje 180 grader, så den nemt kan tilpasses til lige netop den arbejdsposition du ønsker.

Tag arbejdslampen med overalt

Lampen har udover den smarte justerbar overflade også en magnet i bunden, som gør det nemmere at monterer arbejdslampen så den sidder helt fast. Dette kan gøre en arbejdsopgave langt nemmere, da begge hænder nu er fri til at udføre arbejdsopgaven.

På trods af dens lille størrelse kan Nightflash A300 holde strøm i 3 timer, og dertil medfølger der en USB-kable, som blot tilsluttes en adaptor. Når lampen er til opladning lyser den rødt, og når den er fuldt opladet lyser den grønt. En fuld opladning tager som regel 4 timer, hvis den har været helt tømt fra strøm.

Nightflash A300 er den perfekte arbejdslampe til dig som mangler en god belysning ved snævre arbejdsopgaver, som en normal lommelygte ikke ville kunne klare.