Nigthflash A400

Nigthflash A400

  • 260 lumen + 70 lumen i sekundær lys
  • Indbygget magnet i bunden
  • 360 grader justerbar - 180 grader i opadgående retning
  • 6 timers genopladelige batteri

499,- DKK

Håndholdt all-round arbejdsbelysning

Nightflash A400 er en lille med meget effektiv arbejdslampe, som nemt kan løse større lys problemer, når mørket falder på og du står og mangler belysning. Nightflash A400 har to lyskilder, den primære som sidder foran og en sekundær som sidder på toppen. Den primære lampe er den kraftigeste, som er den vi anbefaler man bruger til at lyse en større område op med. Hvor den sekundære er bedst til at lyse et specifikt område op, lidt ligesom en lommelygte. 

Den primære lyskilde har 260 lumen som nemt kan oplyse et større område, hvor den sekundære lyskilde har 70 lumen. Udover at den er lille og kompakt har den en indbygget magnet, som gør den endnu mere arbejdsdygtig, da den nemt kan monteres på diverse overflader. Lampen er utrolig fleksibel, da den nedre del kan tiltes med 180 grader og den øvre del kan roteres hele vejen rundt (360 grader). Det gør denne her arbejdslampe utrolig effektiv, da den kan anvendes i næsten alle arbejdssituationer, og kan nemt justeres efter behov.

Lang batteritid og fri for ledninger

Det primære lys har en levetid på 6 timer og det sekundære lys har en levetid på 2.5 time. Den lange levetid gør arbejdslampen belejlig til de større arbejdsopgaver, hvor belysning er essentiel for at udføre arbejdsopgaven.

Du får udover arbejdslampen et USB kabel som du kan lade det genopladelige batteri som medfølger. Du slipper derfor for at udskifte batteri hele tiden.

Udover den genopladelige funktion, så er lampen også utrolig transportabel, da den ikke har nogle trælse ledninger som ligger i vejen for arbejdsopgaven. Du slipper desuden for at holde øje med den nærmest stikkontakt.