BLACK WEEKEND - Spar op til 30% | Forlænget returret til d. 15 januar

Nightflash C1000

Rabat 30%

Nightflash C1000

  • Genopladelig via USB-kabel
  • Lyser hele vejen op
  • Synlig fra 1000 meters afstand

174,- DKK 249,- DKK

Det ultimative cykellys - 1000 lumen og genopladelige batterier

NIghtflash C1000 er den ultimativ cykellygte. Den er kraftfuld med en lysmængde på hele 1000 lumen, den er holdbar og vandtæt, så du kan tage den med i det danske regnvejr - og så kører den på et genopladeligt batteri, der kan give dig lys på cyklen i op til 8 timer på én opladning og når batteriet er fladt genoplades det nemt via det medfølgende USB-kabel, en adapter og en stikkontakt. 

Den er naturligvis også lovlig! Når C1000 lyser, kan den ses på helt op til 1000 meters afstand, hvilket er langt over kravet, som den danske lovgivning stiller. En cykellygte skal nemlig som minimum kunne ses på 300 meters afstand, uanset om det er for- eller baglys. Dette krav lever denne cykellygte altså i højeste grad op til. 

Hurtig påsætning og aftagning

Begge lygter monteres let ved hjælp af en gummirem, der spændes omkring cykelstyret eller sadelpinden alt efter hvilken farve lygten lyser. Forlygten lyser i en hvid og blålig tone, mens baglygten naturligvis lyser rød. Gummiremmen gør det nemt at tage lygten af og på, når batteriet uundgåeligt skal oplades. 

Det betyder samtidig, at du ikke skal bekymre dig om størrelsen på dit cykelstyr eller om den kan nå rundt, da remmen er justerbar og kan fastspændes som et armbåndsur med forskellige huller, så lygten sidder enten fast eller løst på cyklen. Remmen er lavet af holdbart gummi, der kan strække sig. Dette gør, at cykellygten sidder endnu bedre fast på cyklen - også i regnvejr.

Fire forskellige lysindstillinger

Du har mulighed for at skifte mellem 4 forskellige lysindstillinger - du kan lyse kraftigt når du har brug for det og på halv belysning, hvis der er lygtepæle og vejbelysning. Du kan altså både bruge den i skoven, men også langs landevejen. Du kan ligeledes skifte mellem hurtigt blink, langsomt blink eller selvfølgelig statisk belysning, hvor lygten hele tiden lyser.

De blinkende lygter lever op til den danske lovgivning, der siger, at en lygte skal blinke med mindst 120 blink i minuttet, så andre trafikanter er opmærksomme på dig. Husk at cykellygterne giver dig opmærksomhed og du med gode cykellygter både kan se foran dig, men andre, stærkere trafikanter kan også se dig. 

Detaljer

  • Lysmængde - 1000 lumen
  • Lysindstillinger - 4 (Hurtigt blink, langsomt blink, fuld lysstyrke, halv lysstyrke)
  • Genopladelige batterier - Ja, genoplades med medfølgende USB-kabel
  • Batterilevetid - 8 timer
  • Aftagelige - Ja
  • Fastmonteret - Nej