Nightflash H300

Nightflash H300

  • Kraftig pandelampe - Hele 300 Lumen
  • Justerbart lygtehoved - 90 grader vinkel
  • 12 timers batteritid

199,- DKK

Simpel, men funktionel LED pandelampe

Med sin lysstyrke på op til 300 lumen, er Nightflash H300 pandelampen et fremragende værktøj til arbejde i både mørke eller delvist mørke. Lyset tændes på en selvlysende knap, der sidder på toppen af det justerbare lygtehoved. Således kan du rette lyset efter dit behov i en 90 graders vinkel, og du kan let finde lampen – og knappen – i mørket.

Hvis de 300 lumen er for voldsomt til netop din arbejdssituation, kan du tilmed justere styrken, så lampen kun lyser med en styrke på 50%. Derudover har den også SOS-funktion, som kan bruges i nødstilfælde, hvor der er brug for opmærksomhed.

Lang batteritid

Pandelampen bruger 3 x AAA batterier og når de løber tør for strøm er de lette at udskifte. På den måde, bliver pandelampen ikke en byrde, men et nyttigt redskab. Pandelampen holder strøm i op til 12 timer ad gangen, alt efter brug – og batterierne kan udskiftes på få sekunder.

Pandelampen har både rødt og hvidt lys samt en regulerende lysstyrke - med de egenskaber og de mange lumen er pandelampen oplagt til alle type opgaver.

Pandelampe af høj kvalitet

Nightflash H300 er en hårdfør og funktionel pandelampe, lavet i kvalitetsmaterialer. Denne pandelampe er IP65 godkendt, hvilket betyder at den er støvtæt og kan holde til at blive brugt udendørs, i regnvejr.