Nightflash H300

Nightflash H300

  • Kraftig pandelampe - Hele 300 Lumen
  • Justerbart lygtehoved - 90 grader vinkel
  • Indbygget bevægelsessensor

199,00 DKK

Simpel, men funktionel LED pandelampe

Med sin lysstyrke på op til 300 lumen, er Nightflash H300 pandelampen et fremragende værktøj til arbejde i både mørke eller delvist mørke. Lyset tændes på en selvlysende knap, der sidder på toppen af det justerbare lygtehoved. Således kan du rette lyset efter dit behov i en 90 graders vinkel, og du kan let finde lampen – og knappen – i mørket.

Hvis de 300 lumen er for voldsomt til netop din arbejdssituation, kan du tilmed justere styrken, så lampen kun lyser med en styrke på 50%. Derudover har den også SOS-funktion, som kan bruges i nødstilfælde, hvor der er brug for opmærksomhed.

Genopladelig arbejdslampe

I pakken medfølger der et genopladeligt batteri og et USB-kabel. Det gør der, fordi vi ved hvor irriterende det kan være, at skulle have batterier med sig hele tiden. Med USB-kablet og en almindelig USB-port eller adapter, kan du oplade batteriet, når det er afladet. På den måde, bliver pandelampen ikke en byrde, men et nyttigt redskab. Pandelampen holder strøm i op til 8 timer ad gangen, alt efter brug – og lades hurtigt op på ca. 2 timer.

Som noget ekstra har H300 en indbygget bevægelsessensor. Det er et nyttigt værktøj i enhver arbejdssituation, hvor du normalt altid ville være nødt til at trykke på knappen oven på lampen. Bevægelsessensoren gør, at du blot skal køre hånden forbi lampen – og lampen slukker eller tænder. Du kan slå sensoren fra og til efter nødvendighed.

Pandelampe af høj kvalitet

Nightflash H300 er en hårdfør og funktionel pandelampe, lavet i kvalitetsmaterialer. Denne pandelampe er IP65 godkendt, hvilket betyder at den er støvtæt og kan holde til at blive brugt udendørs, i regnvejr.

USB-indgangen er tilmed beskyttet af en gummiklap, så der ikke kommer støv eller vand ind i USB-porten. Dermed slipper du for bekymringer, mens du knokler – uanset om det er på en løbetur i skoven eller på en arbejdsopgave.