Nightflash H600

Nightflash H600

  • Justerbar lysstyrke op til 1000 lumen
  • Lang batterilevetid
  • Passer over cykel- og sikkerhedshjelme

399,- DKK

Den alsidige LED pandelampe

Nightflash H600 er en utroligt alsidig LED pandelampe, der kan bruges både til cykling og til professionelle arbejdsopgaver. Elastikbåndet på denne pandelampe passer nemlig over både sikkerhedshjelme og cykelhjelme, hvorfor den kan bruges både professionelt og i fritiden.

Skal du bruge den i arbejdsøjemed, er zoom- og fokusfunktionen et nyttigt værktøj, når man skal løse opgaver. Det giver dig muligheden for at fokusere lyset mod et bestemt emne, eksempelvis der, hvor du arbejder, men du har også mulighed for at belyse et større område op, med den kraftige LED-pære.

1000 lumen – hvad betyder det?

1000 lumen er måske et vidt begreb for nogen og det behøver ikke sige nogen noget. Lumen er måleenheden, der tager over for watt, som var i de traditionelle lyskilder. I takt med at LED vinder mere og mere frem, på grund af dets holdbarhed og energieffektivitet, vil man opleve flere og flere lamper eller lygter, med denne betegnelse.

1000 lumen svarer til ca. 75 watt og er altså en rimeligt kraftig belysning. Med H600 har du mulighed for at justere lysstyrken til ca. halvdelen og det vil i mange tilfælde være rigeligt. 1000 lumen er meget praktisk, hvis du har brug for at lyse store områder op, såsom på en cykeltur eller lignende.

Lang batterilevetid på genopladelige batterier

Alt efter hvor kraftigt du indstiller H600 til at lyse, vil batterilevetiden for denne pandelampe være op mod 12 timer. Det vil sige, at det er nok til en fuld arbejdsdag og at du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for batteri efter frokostpausen.

Når batteriet er fladt, skal det blot lades op og efter nogle timer, vil H600 igen være klar til at levere kraftig LED lys. Du kan dermed sikkert medbringe denne pandelampe i varevognen, blandt alt det andet værktøj, da det hurtigt vil blive et lige så funktionelt og nyttigt værktøj som en hammer eller en skruetrækker.

Hårdføre materialer og vandtæthed

Nightflash H600 er lavet i aluminium, der er nanocoatet for at beskytte mod støv og vand.

Pandelampen er lavet i aluminium for at holde vægten nede, ligesom det er et utroligt holdbart materiale, der kan klare det meste. Det giver færre bekymringer for brugeren, da det ikke er nødvendigt at passe på stød og bump.

Fordele

  • Kraftig, justerbar lysstyrke
  • Genopladelige batterier
  • Justerbart lyshoved
  • Giver frihed til at arbejde med begge hænder

Tilbehør

  • USB-kabel til opladning
  • Genopladelige batterier
  • Letforståelig brugsanvisning