Nightflash L250

Nightflash L250

  • Medbring og hæng op overalt
  • Langtidsholdbar LED-pære
  • Hele 250 lumen

199,- DKK

Praktisk foldbar LED lanterne

Denne LED lanterne fra Nightflash er en praktisk lyskilde, der er til at tage med overalt. Når lanternen er foldet ud, så LED-pæren kan lyse op, er den 18,5 cm høj – men, når du ikke skal bruge lampen, kan den foldes sammen, så den fylder 12,5 cm. Derudover vejer L250 kun 190 gram, så den er oplagt at have med på farten. 

Når lanternen er foldet ud og lyser, kan den lyse i op til 8 timer med 250 lumen. Den er dermed let at have med på en telttur, at have stående i campingvognen eller ved et bålsted udenfor. 

Perfekt til udendørsaktiviteter

Med sine 3 LED-pærer får du belysning i 360 grader rundt om L250, når lanternen er foldet ud. Dermed får du jævn belysning i et stort område og ikke blot punkt- eller fokuseret belysning. Samtidig kan du roligt have lanternen med udenfor, da kvalitetsmaterialerne sikrer en IP44-certificering. Det betyder, at lampen er vand- og støvtæt, så du uden problemer kan have den med udenfor – og stille den på jorden. 

LED-pæren er generelt mere holdbart og hårdfør end de traditionelle lyskilder – det gælder både overfor slag og stød, men en LED-pære skal ikke udskiftes, da den lyser i op til 100.000 timer. 

Flyt lanternen rundt efter behov

Lanternen er let at tage med i hånden og flytte rundt på. Derudover kan du også hænge L250 op i de to metalstænger, så du får belysning oppefra. På den måde kan du oplyse et større område og samtidig fylder lampen eksempelvis ikke på bordet i campingvognen, hvor der ikke altid er nok bordplads. 

Har du brug for mere end én Nightflash L250 til turen? Vi tilbyder mængderabat ved køb af 3 eller 5 lanterner. Du benytter dig af mængderabatten ved at tilføje antallet af lanterner, du ønsker, til kurven og derefter påføres rabatten automatisk. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende L250 eller andre produkter, før under eller efter et eventuelt køb, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.