Nightflash G700

MEST SOLGT

Nightflash G700

  • Kraftig lommelygte - Hele 700 Lumen
  • Vandtæt og stødsikker
  • 5 forskellige lysindstillinger

249,- DKK

Køb flere og få mængderabat

Antal Stk. pris Spar
3 198,00 DKK 153,00 DKK
5 148,00 DKK 505,00 DKK

 

LED lommelygte med 5 forskellige lysindstillinger og zoomfunktion

Nightflash G700 er en meget kraftig LED lommelygte med zoomfunktion, der nemt lyser et stort mørkt område op. Lommelygtens lys er langt stærkere end normale lommelygter, med en lysmængden på op til 700 lumen. Med zoomfunktionen kan man oplyse et mindre element meget tydeligt – selv på lang afstand. Lyset justeres ved at trække lommelygtens hoved frem og tilbage. Dette vil få lyset til henholdsvis at centrere og udvide sig.

Lommelygten har 5 forskellige lysfunktioner, som man nemt kan skifte imellem ved tryk på tænd/sluk-knappen. Det er muligt at justere lysmængden til kraftig, medium, lav – og til nødstilfælde kan G700 også lave blændende blink og SOS nødsignal. Nightflash G700 er kompakt, let og praktisk at have med på vandreturen, liggende i bilen eller i tasken, som en ekstra tryghed en mørk aften. 

Vandtæt lommelygte – perfekt til udendørsaktiviteter

På grund af lommelygtens lille størrelse, fungerer G700 rigtig godt som en kraftfuld håndlygte. Samtidig er denne lommelygte vandtæt og er robust bygget i aluminium af højeste kvalitet – det gør den perfekt til udendørsaktiviteter i aften- eller nattetimerne. 

På grund af LED belysningen, kan G700 klare de fleste stød og er derfor oplagt at have med på en vandretur i de norske fjelde. LED pæren gør også, at Nightflash G700 har en levetid på op til 10.000 timer, hvorfor du er sikker på at have strøm til selv de længste eventyr.

Fordele

  • 5 forskellige lysindstillinger: LED lommelygten har hele 5 forskellige lysindstillinger: høj, medium, lav, blændende blink og SOS nødsignal.
  • Kvalitetsmaterialer: Robust bygget i aluminium, som gør at den holder til det meste
  • Lang levetid: Lommelygten har en levetid på 10.000 timer

Mængderabat

Er du interesseret i at købe mere end én Nightflash G700 lommelygte, så er det muligt med vores mængderabat. Køb 3 stk. og få dem til KUN 198 kr. stykket eller køb 5 stk. eller derover og få dem til bare 148 kr. stykket. Du bruger mængderabatten ved at tilføje antallet til kurven. Dernæst tilføjes rabatten automatisk.

OBS: Bæltehylster medfølger ikke længere til lygten.