Nightflash R1000

Nightflash R1000

  • Topmodel med 100 LED-pærer
  • Professionel ravlygte
  • Holdbare og hårdføre materialer

399,- DKK

Ravlygten enhver ravjæger drømmer om

Nightflash R1000 er i sandhed enhver ravjægers højeste ønske, hvis de ikke har den – og højest elskede udstyr, hvis de allerede ejer den. Med sine 100 LED-pærer, der giver en rækkevidde på op til 100 meter, kan man oplyse en stor og bred strand op og spotte alle de små stykker af “havets guld”. 

Ligeledes er R1000 perfekt til de hårdeste ravjægere, der trodser vind og vejr, og bevæger sig ned på stranden i regnvejr. Denne ravlygte er nemlig støv- og spuletæt og er godkendt til IP54-certificering. Det betyder, at der ikke er nogen grund til at blive hjemme, selv hvis det regner, fordi R1000 kan holde til både vand og sand. 

Hvordan fungerer en UV lygte?

UV lygterne du finder på nightflash.dk lyser alle sammen med den samme bølgelængde, nemlig det, der betegnes som 395 nanometer. Det betyder, at lyset ikke ses med det blotte øje og strålerne går under UVA-stråler på skalaen for bølgelængder. 

R1000 har med 100 LED-pærer flest lyskilder i vores sortiment og giver det største vue over stranden. Med denne UV lygte har du stor mulighed for at opleve sensationen af en stjernehimmel på jorden og i sandet. 

De 100 dioder giver et ultraviolet lys, der absorberes af ravets fluorescens-indhold. Fluorescens er et stof, der findes i blandt andet rav, og det er dét, der gør at vi kan se ravet lyse op, når vi belyser det med UV lys. Det er ikke kun ravet, der lyser op i mørket, men også krabbekløer og tang giver et fantastisk skær. 

UV lommelygte med energieffektive LED-pærer

R1000 bruger almindelige AA batterier til at holde lyset kørende. Det er praktisk, da de er nemme at udskifte, når de er flade, men det er også muligt at isætte genopladelige AA-batterier. De holder strøm i helt op til 8 timer, da lyskilden er de energieffektive LED-dioder. 

Dermed kan du være sikker på, at R1000 holder strøm til hele aftenturen – også selvom du ønsker at være på jagt i hele nattens mulm og mørke. Vi anbefaler altid, at du medbringer en anden, almindelig lyskilde som en lommelygte, så du kan orientere dig i mørket.