Pandelamper

Hos Nightflash finder du billige pandelamper til ethvert behov. Vores pandelamper er lavet i letvægtsmaterialer og har et elastikbånd som sikrer det bliver siddende på hovedet. Køb din pandelampe inden kl. 17.00 i dag og modtag den allerede i morgen.

Hvad er en pandelampe?

En pandelampe er, som navnet indikerer, en lampe, lygte eller LED-pære, der sidder i panden ved hjælp af et elastikbånd, der går rundt om hovedet. Der findes mange forskellige varianter og de forskellige modeller, kan alle forskellige, specielle ting.

Nogle modeller har en fleksibel lyskilde, så du vertikalt kan justere i hvilken retning lampen skal lyse. Alt efter hvordan, og i hvilken situation, du bruger pandelampen, kan du have brug for at have lyse langt væk eller tæt på – og det giver den fleksible lampe mulighed for

Det bløde elastikbånd sikrer at pandelampen bliver siddende på hovedet, og det kan spændes ind, så det passer til netop dit hoved. Alle pandelamper er lavet i letvægtsmaterialer og med en LED-pære som lyskilde.

Større frihed med en praktisk LED pandelampe

Pandelampen er et fremragende værktøj til både arbejde og sport i hverdagen. Særligt om vinteren bliver der meget mørkt, meget tidligt og det kan være nødvendigt at have noget belysning med, så du ikke vrider rundt på anklen, når du er ude at løbe eller styrter, fordi du ikke kunne se træroden i skoven.

Samtidig kan det hæmme din præstation på løbeturen, hvis du skal holde en almindelig lommelygte i hånden undervejs. Det ødelægger din balance og det vil kunne mærkes i kroppen på selv de korteste ture.

Også i arbejdsøjemed, kan det være enormt praktisk at have hænderne fri til at udføre opgaver. Særligt ved udendørs arbejde, er det praktisk at have begge hænder fri, ligesom det betyder en højere sikkerhed, da der både er større og bedre udsyn, på trods af mørket, men du kan også tage fra med begge hænder, hvis det skulle blive nødvendigt.

Uanset om der er tale om privat brug eller erhvervsbrug, kan det altså være gavnligt at have en pandelampe til rådighed.

Arbejd mere effektivt med en pandelampe

Selvom lommelygten giver dig mulighed for i højere grad at bestemme lysretningen, giver en pandelampe et flot lys i synsfeltet. Det betyder altså, at hvis du har brug for at lyse langt foran dig, kan det være en idé at vælge en lommelygte, men hvis du arbejder med noget lige foran dig, vil en pandelampe være at foretrække.

På den måde kan du slippe for at udføre arbejdet med én hånd, og skulle bøvle med at holde en lommelygten i den anden. På den måde, kan arbejdet udføres hurtigere og i mange tilfælde også korrekt første gang og dét kan blive penge og guld værd.

Pandelampe til løb og sport

Den vigtigste funktion du skal have styr på, når du vælger din pandelampe til løb, er hvor meget lys, der kommer ud at pæren. Lysmængden måles i forbindelse med LED lys i lumen og jo højere lumen niveauet er, desto mere lys producerer pæren.

Alt efter hvordan og hvor du bruger din pandelampe, vil der kræves et bestemt lumen niveau. Som udgangspunkt anbefales det, at hvis du køber i byen, er det nødvendigt med et lumen niveau på op til 100 lumen. Alt over dette vil ikke være nødvendigt, da der som regel er gadelys, der kan hjælpe udsynet på vej.

Hvis du løber langs landeveje på det meste af din træningstur, vil det være ideelt med et lumen niveau på 100 til 300 lumen. Er du derimod på eventyr i skoven, vil det være nødvendigt med en noget kraftigere lampe, da der som bekendt ikke er meget lys i skovene. Her anbefales det at have mellem 200 og 500 lumen, alt efter hvor mørkt det bliver og hvor god sigtbarhed, der er på ruten.

Til offroadløb eller orienteringsløb vil det med stor sandsynlighed være nødvendigt med over 500 lumen. I disse, mere ufremkommelige, områder, er der behov for at have en stor sigtbarhed og et godt udsyn, da der kan komme små forhindringer som rødder og lignende.

Ligeledes er det en god idé at have over 500 lumen, hvis du cykler på ufremkommelige stier, da det er mest sikkert at have et stort udsyn. De fleste pandelamper kan dog justere lysstyrken direkte på lampen, så du kan skrue enten op eller ned for lysets styrke, alt efter hvor du befinder dig.

Pandelampe med LED – hvorfor?

LED-pæren er langt mere hårdfør overfor små stød – ja det ville faktisk ikke være muligt at løbe med en traditionel glødepære, uden den ville sprænges. Derfor er det langt mere praktisk, at vælge LED pandelampe, hvis den skal bruges til løb og sport.

LED-pæren giver ligeledes et køligere lys, der holder øjnene friske. Det giver grundlæggende et bedre arbejdsmiljø, og dine øjne bliver ikke trætte på samme måde, som med det varmere lys. Samtidig har LED-pæren en langt længere levetid end andre lyskilder – faktisk kan LED belysning holde lige så længe som lampen selv. Som udgangspunkt kan LED-pæren lyse i op til 50 år uden at skulle udskiftes.

Alle vores pandelamper har et indbygget, genopladeligt batteri. Med en lysetid på op til 8 timer, har du lys til en hel arbejdsdag – eller i hvert fald til en lang løbetur. Når batteriet er afladet, kan det nemt genoplades med det medfølgende USB-kabel, der blot sættes i en adapter og en stikkontakt, eller direkte i en computer.

Hav din pandelampe allerede i morgen

Hos Nightflash tilbyder vi dag-til-dag levering, hvis du bestiller inden klokken 17.00. Det betyder, at du kan bestille i dag og allerede i morgen, være klar til at have din nye makker med på arbejde eller på en løbetur.

Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende produkter eller brug for hjælp til at vælge den rette pandelampe, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer her.